Yritysliput

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin. Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yritysasioissa teitä palvelee teatteripäällikkö Janne Haapaniemi.

Ota yhteyttä:
janne@cinemahouse.fi
045 348 3282

Yksityisnäytös

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Lumon elokuvanäytöksellä! Kino Lumo vuokraa elokuvasaleja myös yksityistilaisuuksia varten – tämä on loistava idea esimerkiksi virkistäytymispäivää tai pikkujouluja ajatellen.

Tarjonnastamme löytyy kaksi (pian kolme) salia jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille.

Järjestä vaikka leffojen suurkuluttajalle elokuva-aiheiset polttarit, syntymäpäivät tai illanvietto työporukalla! Meillä on vaivatonta järjestää myös esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

Kino Lumossa on mahdollista nähdä joko ohjelmistossa pyörivä elokuva tai nähdä ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva. Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Kokoustilat

Elokuvateatterisalin penkillä jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun asti! Kino Lumon salit ovat erinomaisia kongressi- ja kokoustiloja. Tarjonnastamme löytyy kaksi (pian kolme) erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. 

Salien kapasiteetit ovat 135 (Lumo 1) ja 51 (Lumo 2) . Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.